Útépítésben és aszfaltozásban jártas, profi szakemberekkel dolgozunk, országosan!

Aszfaltoztatni szeretne?

Válasszon minket, ha 1. osztályú, minőségi munkát szeretne, elérhető áron! Magas minőséggel, pontossággal, rugalmassággal  végezzük el a megrendelt munkát.

Cégünk jellemzői:
  • Gyorsaság 
  • Pontosság 
  • Precizitás 
  • Magas minőség 
  • Kedvező ár 
  • Kivitelezés már 10 m2-től
Cégünk vállal minden útépítéssel kapcsolatos tevékenységet. Kisebb és nagyobb aszfaltozást, útépítést, kátyúzást!

Minőségi kivitelezés olcsón, rövid határidővel, garanciával!

Hívjon bizalommal, készséggel várunk minden érdeklődőt!

Akció!
Rendelje meg bármelyik szolgáltatásunkat, és amennyiben megrendelésében a weboldalunkra hivatkozik, akkor 5% kedvezményt adunk munkáink árából! Szomszédja, barátja is építkezik, vagy fel szeretné újítani kapubejáróját? Rendeljék meg együtt a munkát, és további kedvezményeket biztosítunk árainkból!
Ne szalassza el a lehetőséget, hívjon, vagy írjon már most!

Jozef Ádám Aszfaltútépítő Kft.

"Minőségi munka, Elégedett vevő, Kiszámítható jövő!"

Árak

Az alább ismertetett áraink tájékoztató jellegűek.

Pontos árajánlatot csak a szakembereink által ingyenesen elvégzett helyszíni felmérést követően tudunk biztosítani, hiszen a terület adottságai és az Ön igényei egyaránt befolyásolják, hogy pontosan milyen munkafolyamatokra lesz szükség. Javasoljuk Önnek, hogy ha más vállalkozásoktól is árajánlatot kér be bizonyos munkafolyamatokra, azt csak a helyszín megtekintését követően fogadja el, hiszen korrekt ajánlatot csak így lehetséges adni. Ugyanakkor óvakodjon a túl olcsó munkától is, számtalanszor kérnek fel ugyanis minket olyan úthibák kezelésére, melyet a szakértelem hiánya, a hibás tömörítési technológia vagy a rossz keverék-összetétel okoz. Ezért az árajánlatok mérlegelésekor mindenképpen vegye figyelembe, hogy 10 m2 anyagköltsége már önmagában 23.900 Ft+áfa. Kérjük, tekintse meg árainkat, s forduljon hozzánk bizalommal.Kérjük, tekintse meg árainkat, s forduljon hozzánk bizalommal.

Munkafolyamat

Ár/m2

Utak aszfaltszőnyegezése gépi bedolgozással AC/11-es aszfaltkeverékből 4 cm-es vastagságban, az alatta lévő réteg előzetes letakarításával és bitumenemulziós permetezéssel.

4500 Ft+áfa

Utak aszfaltszőnyegezése kézi bedolgozással AC/11-es aszfaltkeverékből 4 cm-es vastagságban, az alatta lévő réteg előzetes letakarításával és bitumenemulziós permetezéssel.

4100 Ft+áfa

Öntött aszfaltburkolat készítése

4500 Ft+áfa

Osztályozott 0/30-as mart aszfalt terítése bitumenemulziós permetezéssel.

1800 Ft+áfa

Nemes padka készítése 10cm-es vastagságban, 95%-ig tömörítve, 0/20-as mészkő alapanyagú zúzalékból, gépi erővel, kiegészítő kézi munkával.

1500 Ft+áfa

Hengerelt aszfaltburkolatok javítása, kátyúzása meleg aszfaltkeverékkel, hengerléssel, 6 cm vastagságig, a kátyú széleinek vágott él mentén történő bontásával.

5000 Ft+áfa

Hengerelt sétányaszfalt járdaburkolatok építése meleg aszfaltkeverékkel, hengerléssel, AC8 jelű aszfaltkeverékkel, 4 cm vastagságban.

4000 Ft+áfa

Az árak tájékoztató jelllegűek, pontos árajánlatért keresse fel cégünket, az elérhetőségeink valamelyikén!

Aszfaltozás árak személyre szabottan

Aszfaltozás árak

A kiváló utak egyik alapfeltétele a minőségi útburkolat. Az aszfaltozás meghatározó az út hosszú távon történő használatához, kivitelezésének színvonala már a kezdetekkor felismerhető. A rosszul kivitelezett aszfalt repedezik, töredezik, beszakad, balesetveszélyessé válik. Az aszfaltozás ára azonban sajnos nem feltétlenül utal arra, hogy milyen lesz a későbbiekben a burkolat.

Ha Önnek is fontos, hogy az aszfaltozás ára és a kész burkolat nívója összhangban legyen egymással, forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat aszfaltozással kapcsolatban!

Az aszfaltozás árakat úgy alakítottuk ki, hogy tükrözzék az általunk képviselt színvonalat. Természetesen minden útburkolás egyedi, az aszfaltozás árába bele kell kalkulálni a burkolni kívánt terület méretét, az anyagmennyiséget és a szükséges technológiát is.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot! Amennyiben meg tudunk egyezni, rövidesen neki is kezdünk a munkának!

Reális kátyúzás árakon javítjuk az utak állapotát!

Korrekt aszfaltozás árak a lehengerlő teljesítményért cserébe!

Az utaknak is szüksége van karbantartásra, javításra. Hiába készülnek el kifogástalan minőségben, az állapotuk nem marad mindig ilyen kifogástalan. Az állandó használat, az időjárás, az idő múlása is mind hozzájárul az utak színvonalának romlásához. Az aszfalt egyik legismertebb sérülése a kátyú. A javításhoz hívjon minket bizalommal! Kátyúzás árakról a weboldalunkon tájékozódhat, de akár üzenetben is informálódhat.

A kátyúzás árak nálunk reális értékek között mozognak. Nem az az elsődleges célunk ugyanis, hogy minél többet kérjünk, hanem az, hogy magas színvonalú munkát nyújtsunk a megrendelőinknek. Természetesen az sem utolsó szempont, hogy az országban található utak állapotán érdemben javítani tudunk és hozzájárulunk ahhoz, hogy a közlekedés balesetmentesebb, az utak pedig biztonságosabbak legyenek.

Keressen bennünket a kátyúzás árakkal kapcsolatban a weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérje segítségünket az aszfaltozáshoz, útépítéshez, mart aszfaltozáshoz is!

Milyen tényezők befolyásolják az aszfaltozási árakat?

Korrekt aszfaltozás árak a lehengerlő teljesítményért cserébe!

Manapság, ha az emberek szeretnének aszfaltoztatni, tapasztalhatják, hogy a szolgáltatás ára vállalkozásonként eltér. Minden cég, amelyiknek tevékenységében szerepel az aszfaltozás, különböző szempontok alapján határozza meg a szolgáltatás díját. Mi igyekeztünk logikusan és átláthatóan felépíteni az aszfaltozási árakat, így semmilyen kellemetlen meglepetés, váratlan kiadás nem érheti a bennünket felkereső ügyfeleket!

Aszfaltozási árainkat a munkafolyamat típusa és a lefedni kívánt terület nagysága határozza meg. A honlapunkon látott információk alapján már könnyedén kalkulálhat, azonban az aszfaltozási árak bizonyos esetekben változhatnak, erről pedig érdemes előzetesen érdeklődnie. Egy biztos, minden esetben a kedvező ajánlat kialakítására törekszünk, ugyanis fontosnak tartjuk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a szolgáltatást, hiszen egy terület élhetőségét nagyban meghatározza az, hogy mennyire járhatóak az utak. Sokan attól tartanak, hogy az aszfaltozási árak megfizethetetlenek, ezért előfordul, hogy inkább kompromisszumot kötnek a rossz állapotú utakkal.

Ön ne tegye, inkább érdeklődjön elérhetőségeinken az aszfaltozási árakról! Elérhetőségeinken bővebb tájékoztatást adunk a bennünket felkereső ügyfeleknek.

Korrekt aszfaltozás árak a lehengerlő teljesítményért cserébe!

Korrekt aszfaltozás árak a lehengerlő teljesítményért cserébe!

Az aszfaltozás, mint szolgáltatás több tételt is magában foglal. Az aszfaltozás ára a következőkből tevődik össze: többek között meg kell fizetni a munkaerőt, a szolgáltatást, magát az aszfaltot, valamint a gépeket is. Vállalkozástól függ, hogy az ebbe tartozó költségeket hogyan alakítják. Ha Önnek olyan cégre van szüksége, ami nemcsak a saját hasznát tartja szem előtt, hanem inkább az ügyfélközpontú szemlélet megvalósítására koncentrál, keressen minket bizalommal!

Bizonyára Ön is olyan munkát szeretne viszontlátni, ahol az aszfaltozás tökéletesre sikerül, nem kell azt évek múltán kijavítani, felszedni és újra aszfaltozni. Az elvárásoknak természetesen itt még nincsen vége. Az aszfaltozás áraknak arányban kell állniuk a szolgáltatás minőségével is. Se túl drága, se túl olcsó ne legyen, hiszen egyik sem előnyös. Nálunk kiváló ár-érték arányra számíthat!

Amennyiben Ön is ilyen elvárásokat támaszt egy szolgáltató felé, keressen fel minket bizalommal, munkatársaink szívesen tájékoztatják az aszfaltozás árak részleteiről!

Szolgáltatások

Munkáinkból


Elérhetőségeink

E-mail: jozef@aszfaltutepitokft.hu
Mobil: +36 (70) 322 8659
Web: aszfaltutepitokft.hu
Forduljon hozzánk bizalommal!

Kátyúzás