Útépítésben és aszfaltozásban jártas, profi szakemberekkel dolgozunk, országosan!

Aszfaltoztatni szeretne?

Válasszon minket, ha 1. osztályú, minőségi munkát szeretne, elérhető áron! Magas minőséggel, pontossággal, rugalmassággal  végezzük el a megrendelt munkát.

Cégünk jellemzői:
 • Gyorsaság 
 • Pontosság 
 • Precizitás 
 • Magas minőség 
 • Kedvező ár 
 • Kivitelezés már 10 m2-től
Cégünk vállal minden útépítéssel kapcsolatos tevékenységet. Kisebb és nagyobb aszfaltozást, útépítést, kátyúzást!

Minőségi kivitelezés olcsón, rövid határidővel, garanciával!

Hívjon bizalommal, készséggel várunk minden érdeklődőt!

Tekintse meg aszfaltozás árainkat, hívjon minket az ingyenes felmérésért!


E-mail: jozef@aszfaltutepitokft.hu
Mobil: +36 (70) 322 8659
Web: aszfaltutepitokft.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!

Akció!
Rendelje meg bármelyik szolgáltatásunkat, és amennyiben megrendelésében a weboldalunkra hivatkozik, akkor 5% kedvezményt adunk munkáink árából! Szomszédja, barátja is építkezik, vagy fel szeretné újítani kapubejáróját? Rendeljék meg együtt a munkát, és további kedvezményeket biztosítunk árainkból!
Ne szalassza el a lehetőséget, hívjon, vagy írjon már most!

Jozef Ádám Aszfaltútépítő Kft.

"Minőségi munka, Elégedett vevő, Kiszámítható jövő!"

Aszfaltozás

Az aszfalt egy természetben előforduló szénhidrogén kőzet, amely kőolaj szilárdnak tűnő módosulataként a földfelszínen is előfordul. Leggyakoribb felhasználása az aszfaltburkolat, ami bitumen kötőanyagú, természetes és mesterséges adalékanyagokat, kőzúzalékot, homokot, illetve mészkőlisztet tartalmazó építőanyag. Az aszfaltot elsősorban közutak hajlékony és félmerev pályaszerkezetének készítéséhez, valamint a talajvizek elleni védelemre, védőrétegként alkalmazzák az építőiparban.


Az aszfaltot alapvetően két nagy kategóriába lehet sorolni. Legelterjedtebb az úgynevezett hengerelt aszfalt, amit kézi vagy gépi terítéssel dolgoznak be. Különböző szemcsenagyságú hengerelt aszfaltból építik az utakat, az autópályákat és egyre gyakrabban már a járdákat is. Fő előnye az öntött aszfalttal szemben, hogy gyorsan és gazdaságosan lehet beépíteni, illetve nem lágyul a napsütés hatására. A hengerelt aszfalt egyre elterjedtebb napjainkban, telephelyek aszfaltozására, sporpályák , iskolák udvarainak aszfaltozására kiválóan alkalmas, pompás burkolatok készíthetők belőle.

Bitumen

A bitumen a kőolaj lepárlásából visszanyert, sötét színű szénhidrogénelegy. Kisebb mennyiségben természetes állapotban is megtalálható, ilyenkor az – általában bányászott – anyakőzetből a bitument kioldják vagy kiolvasztják. Az útépítés számára megfelelő bitumenek jó bevonó képességűek, a hőmérsékleti szélsőségeknek jól ellenállnak és lassan öregednek. Az előállítás szempontjából megkülönböztetünk meleg-, félmeleg- és hideg eljárással készített bitument. A meleg eljárással készített útibitument felhasználásakor magas hőmérsékletre hevítik. A félmeleg eljárásnál a bitument olajos hígítás mellett, alacsonyabb hőmérsékleten készítik, ezt hívják olajjal hígított bitumennek. A melegítés nélküli, hideg eljárásnál a bitument emulgeáló szer segítségével vízzel keverik, emulziót készítenek.

Adalékanyagok

Az aszfalt adalékanyaga elsősorban zúzott vulkanikus eredetű kőanyag és homok. Az aszfaltok készítésénél sokszor alkalmaznak segédanyagként úgynevezett fillert, igen apró szemnagyságú mészkőlisztet, homoklisztet.

Aszfaltburkolatok

 • Tömör aszfaltbeton
 • Érdesített homokaszfalt
 • Öntött aszfaltburkolat
 • Drénaszfalt 
 • Masztixaszfalt 
 • Utántömörödő burkolatok 
 • Felületi bevonat

Miért éri meg az aszfaltozás ára?

aszfaltozást Pest megyében Sok embernek okoznak bosszúságot a félkész vagy kátyúkkal teli utak közvetlen környezetükben. Ezeken az utakon sokszor autóval és gyalog egyaránt balesetveszélyes közlekedni. Egy nagyobb esőzés vagy a megnövekedett autós forgalom tovább ronthat a szóban forgó utak állapotán. Ezektől a kellemetlenségektől az ember csak úgy szabadulhat meg, ha időt, energiát és pénzt fordít az aszfaltozásra.

Az aszfaltozás áráért cserébe az érintettek megszabadulhatnak azoktól a kellemetlenségektől, amik nap, mint nap érik őket a rossz utak miatt. Az aszfaltozás után biztonságosan közlekedhetnek gépjárművel és gyalog egyaránt az emberek. Sokkal gyorsabban elérhetik úticéljukat, hiszen útközben nem a kátyúk, törmelékek, kövek kerülgetésével kell foglalkozniuk, hanem zökkenőmentesen haladhatnak.

Az aszfaltozás áráért cserébe balesetmentes, gyors közlekedést kapnak az emberek, nem kérdés tehát, hogy megéri a szolgáltatást választani! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és profikra bízná a munkálatokat, vagy kérdései lennének az aszfaltozás árakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Aszfaltozás Pest megyében iskolák számára is

aszfaltozást Pest megyében Az iskolák területén és környékén kiemelten fontos gondot fordítani arra, hogy a gyerekek biztonságát óvják. Egy megrepedezett térburkolat is veszélyforrássá válhat, hiszen könnyedén okozhat kisebb-nagyobb baleseteket. A régi, időjárás által kikezdett, elkoptatott aszfaltburkolatot érdemes mielőbb kijavíttatni, kicseréltetni, hogy ne okozzon a későbbiekben problémát.

Az aszfaltozást Pest megyén belül iskolák számára is elvégezzük, ha egy ilyen intézménytől kapunk megbízást. A munkálatokat rugalmasan és gyorsan kivitelezzük, ennek köszönhetően nem okozunk fennakadást a kelleténél tovább a közlekedésben és az iskola visszatérhet a megszokott napirendjéhez. Az aszfaltozást Pest megyében természetesen több cégre is rábízhatja, de válasszon olyat, aminek a munkájával maximálisan meg lesz elégedve hosszú távon! Így nem kell a szükségesnél több időt szánnia a burkolat megújítására.

Az aszfaltozást Pest megyében rendelje meg cégünktől, keressen fel minket bizalommal és kérjen árajánlatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Aszfaltozás Budapesten: lakóparkok környékét is vállaljuk!

Aszfaltozás rövid határidővel? A fővárosban az elmúlt években egyre több helyen került kivitelezésre lakópark. Ezek az épületek gyakran szinte a semmiből épülnek fel olyan területeken, ahol nem igazán van leaszfaltozva az út, ezért erről a munkálatok után kell gondoskodni. Ha Ön is szeretne kiváló körülményeket biztosítani a lakóparkban élőknek, az aszfaltozást Budapesten bízza ránk!

Budapesten aszfaltozást rövid határidővel vállalunk, hogy a lakóparkokban élőknek ne kelljen hosszú távon kompromisszumot kötni a poros, gyakran balesetveszélyes utakkal. Színvonalas alapanyagokat használunk fel, hogy az aszfaltozás végeredménye tartós és ellenálló legyen. A járható utak jelentős mértékben befolyásolják a lakóparkban élők mindennapjait, éppen ezért fontos időt és energiát fordítani a kivitelezésre.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná az aszfaltozást Budapesten, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Az ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatást garantáljuk!

Aszfaltozás autóbeállóhoz is!

Aszfaltozás rövid határidővel? Azt, hogy a környezetünk mennyire rendezett, nagyban befolyásolják az ott kiépített utak is. A gyalogos közlekedéshez sokszor a térkövet választják legszívesebben, azonban az autóbeállók esetében ez nem mindig állja meg a helyét. Tartósabb megoldást jelent az aszfaltozás, aminek ráadásul az ára is kedvező.

Az aszfaltozás gyorsan kivitelezhető, de időtálló eredményt ad. Az így elkészített gépkocsi beállót hosszú évekig használhatjuk problémamentesen. A megfelelően kivitelezett aszfaltozás ellenáll az időjárás viszontagságainak is, nem fog ki rajta sem a nyári hőség, sem a téli mínuszok. A burkolat könnyen tisztítható, illetve a fagyos időszakban a csúszásmentesítés is egyszerűen megoldható. Ajánljuk akár nagyobb forgalmú területekhez is, mint például áruházak parkolójához vagy ipari telephelyekhez is.

Tartós, strapabíró útburkolatra lenne szüksége? Válassza az aszfaltozást! Forduljon hozzánk bizalommal a részletekkel kapcsolatban, kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Aszfaltozás rövid határidővel? Velünk lehetséges!

Aszfaltozás rövid határidővel? Az autósok egyik legfőbb ellenségei egyértelműen a különböző úthibák, kátyúk, amik képesek komoly károkat is okozni a gépjárműben, ezért természetes, hogy bizonyos, kritikusabb útvonalakon a környéken élők azt szeretnék, hogy ezek a hibák mihamarabb eltűnjenek. Ha az Ön vezetése alatt álló területen is vannak ilyen veszélyes útvonalak, és szeretné, hogy azok rövid időn belül ismét biztonságosan járhatók legyenek, keressen bennünket az aszfaltozáshoz!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy milyen veszélyeket rejtenek magukban a különböző úthibák, kátyúk, az aszfaltozással igyekszünk a legrövidebb időn belül végezni. A gyorsaság természetesen nem válik a minőség rovására: az, hogy tudjuk tartani a rövid határidőket, hosszú évek gyakorlatának és a korszerű munkaeszközeinknek köszönhető. A végeredmény kiváló lesz, így ezután az adott útszakaszon ismét biztonságosan tudnak közlekedni az autósok.

Még a nagyobb forróság beköszönte előtt vegye igénybe aszfaltozás szolgáltatásunkat, ugyanis a kánikula tovább ronthat az utak állapotán! Az aszfaltozás megkezdéséhez lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Precízen elvégezzük az aszfaltozást Budapesten is!

Térkövezés magas színvonalon Az utak nagyrészt ugyanabból az anyagból és ugyanolyan technológiával készülnek. Az aszfaltozás művelete ugyanaz, mégis eltérő eredményeket ad különböző helyeken. Miért van ez? Nem mindegy, hogy milyen a kivitelező cég munkája.

Budapesti aszfaltozáshoz keres olyan megbízható céget, amit a legjobbak közé tud sorolni? A munka a cég terméke, de a döntés az Ön kezében van! Ha Ön jól választ, akkor az aszfaltozás is kifogástalan minőségű lesz, és nem kell majd új céget hívni ahhoz, hogy a hibákat kijavítsák és a munkát újra elvégezzék.

Forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk az aszfaltozást Budapesten! Garantáljuk, hogy nem fog bennünk csalódni, hiszen már számos, meggyőző referenciánk is bizonyítja, hogy számíthat ránk. Gyorsan dolgozunk, de ez nem megy a minőség rovására, korrekt árat kérünk és a kisebb volumenű feladatokat is megbecsüljük.

Keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot aszfaltozáshoz Budapesten!

Térkövezés magas színvonalon? Bízza ránk a munkálatokat!

Térkövezés magas színvonalon Az utóbbi években egyre nagyobb az igény a térkövezésre parkokban, telephelyeken, irodaházak környezetében, ugyanis a térkőnek több előnye is van: tartós, és rendkívül esztétikus megoldást biztosít. A munkálatokhoz a száraz, tavaszi időszak a legkiválóbb. Ha térkövezés mellett döntött, és ehhez magas színvonalú szolgáltatást venne igénybe, forduljon hozzánk bizalommal!

A térkövezést minőségi szolgáltatás keretein belül biztosítjuk ügyfeleinknek, azért, hogy megtapasztalhassák a térkő valódi előnyeit. Tartós, megbízható alapanyagot használunk fel a munkálatokhoz, ennek köszönhetően a hibátlan végeredményt hosszú távon élvezheti környezetében. A térkövek ráadásul számos különféle variációban lerakhatóak, így könnyedén kialakítható egyedi mintázat is.

Igyekszünk a lehető legrövidebb határidővel elvégezni a térkövezéssel kapcsolatos munkálatokat. Ez természetesen nem válik az összkép kárára, köszönhetően a hosszú évek tapasztalatának.

Élvezze Ön is a térkő látványát környezetében! A pontos és precíz térkövezés megvalósításához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A tartós betonozás alapja a megbízható beton szerkezet!

Miért érdemes térkövezés mellett dönteni? Sokszor látni olyan repedezett, felpúposodott betonfelületet, ami a kivitelezők hanyag munkájáról árulkodik. A minőségi betonozás több tényezőn is elcsúszhat, kezdve a színvonaltalan alapanyagokkal, de nagyon fontos a megbízható betonszerkezet kialakítása is.

Ha a beton szerkezete nem elég szilárd, akkor a burkolat nem tud hosszú távon ellenállni a használat okozta hatásoknak, ahogyan az időjárás okozta kihívásoknak sem. Ha azonban a beton szerkezete erős és tömör, akkor hosszú évekig nem lesz vele gond.

A betonozás során nem szabad spórolni az alapanyagokon, ha az olcsóbb, de silányabb változatot választja egy kivitelező, annak nagyon gyorsan meglesz a negatív következménye. Az sem mindegy, hogy milyen arányban állítják össze a keveréket, amiből a betonburkolat készül.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a betonozással kapcsolatos munkálatokat hozzáértő és igényes szakemberekre szeretné bízni! Csapatunk minden esetben a legjobb munkára törekszik. Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken és kérjen részletes tájékoztatást!

Miért érdemes térkövezés mellett dönteni?

Miért érdemes térkövezés mellett dönteni? A köztereken, sétálóutcákban, parkokban vagy akár a magánházak udvarán több lehetőség is kínálja magát, ha térburkolásról van szó. A leghagyományosabb a beton burkolat, de érdemes megfontolni a térkövezést is. Milyen előnnyel bír a térkő a betonnal szemben?

Lehetséges ugyan, hogy a betonozás ára kedvezőbb, de a térkő esztétikai előnyei vitathatatlanok a betonnal szemben. Megannyi szín és árnyalat, minta közül választhatunk, ráadásul az anyagok is változatos kínálatot mutatnak. Ez lehetővé teszi az egyedi burkolat kialakítását is, olyat, ami passzol a környezethez, épületekhez.

A térkövek kezelése ráadásul könnyebb, mint a betoné, amit önteni kell, megvárni, míg megszilárdul, a felszedés körülményességéről nem is beszélve. A térköveket egyesével kell lerakni, így könnyedén változtathatóak, kibővíthetőek. Hosszú életű, kopásálló, csúszás ellen is véd, fagyálló, valamint a vizet is kiválóan elvezeti a térkő, tehát télen-nyáron balesetmentesen lehet használni.

Ha Ön is térkövezés mellett döntött, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és megvalósítjuk elképzeléseit!

Az aszfaltozás fajtái

Az aszfaltozás fajtái Az aszfalt egyik fő alapanyaga a bitumen, ezt pedig különféle adalékanyagokkal egészítik ki. A bitumen maga a kötőanyag, ami megköti az aszfalt összetevőit: zúzott követ, homokot, és így tovább. Az aszfaltnak többféle felhasználása is ismert és használt.

Az aszfaltozás, annak terítése gyors, költséghatékony megoldás, változatos alapokra is lefektethető. Útépítéshez általában ezt használják, de kertbe, udvarra is javasolt. Az aszfaltbetont előkeverik, majd melegen szállítják a helyszínre és ott leterítik. A leterítést követően nem tömörödik, simítása után hengerelésre van szüksége.

Az aszfalt szőnyeg többféle felületre is leteríthető: betonra, kopott aszfaltra, tömörített zúzottkőre és makadám burkolatra is. Az aszfalt felületi bevonásra is alkalmas, tehát már meglévő, de kopott felületek, aszfaltburkolatok gyors és hatékony felújításához is ezt használják. Az aszfaltburkolat sokoldalúságát mutatja, hogy lehet saválló és szikraálló is. Előbbi tulajdonságát a bitumennek köszönheti, az utóbbi a kvarckavics és a kvarchomok kiiktatásával érhető el.

Keressen minket aszfaltozással kapcsolatban, és vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat!

Az aszfaltozás előnyeiről

Az aszfaltozás előnyeiről Az aszfalt az útépítés legismertebb és leginkább használt alapanyaga. Az aszfalt összetevői a következők: egyrészt ásványi adalékanyagokat, tehát homokot, kavicsos homokot, zúzott követ tartalmaz, másrészt szénhidrogén alapú kötőanyagot, vagyis bitument. Milyen tulajdonságokkal ruházzák fel ezek az összetevők az aszfaltot és miért érdemes az aszfaltozás mellett dönteni

Az aszfaltnak, mint útburkolatnak kiváló a teherbíró képessége. Egy minőségi burkolat sikeresen áll a fokozott igénybevételnek, jól bírja a különféle mechanikai hatások amortizációját, de a szélsőséges időjárási körülmények között is sikeresen kitart.

Az aszfaltra akkor is lehet hosszú távon számítani, ha valóban fokozott használatnak van kitéve. Strapabíró, időtálló burkolat az aszfalt, amit azonnal használatba lehet venni, amint elkészült. Következő előnye az olcsósága, hiszen kivitelezési költségei alacsonyak, valamint a burkolat elkészültéhez sem kell hosszú idő. Az elkészült aszfalt nem porosodik, nem lesz sáros, biztonságos és minőségi terepet jelent a közlekedők számára.

Az aszfalt alkalmas bekötő utak, mellék utak, mezőgazdasági utak, úttest vagy akár egy hátsó udvar burkolására is! Válassza az aszfaltozást és bízza cégünkre a munkát!

Bízza profikra az aszfaltozást!

Bízza profikra az aszfaltozást! Az úthibák igencsak megkeserítik az autótulajdonosok mindennapjait, hiszen a kátyúkba történő behajtás a gépjármű számára akár végzetes is lehet. Épen ezért nagyon fontos, hogy az aszfaltozást olyan szakemberek végezzék, akik tisztában vannak azzal, hogyan és mivel szükséges dolgozni ahhoz, hogy rövid időn belül ne változzon használhatatlanná az út!

Ha színvonalas szolgáltatás keretein belül szeretne aszfaltozástT igényelni, keressen minket bizalommal! Az aszfaltozás terén több éves tapasztalattal rendelkezik vállalkozásunk, így biztos lehet benne, hogy a végeredménnyel elégedett lesz!

Kiemelt figyelmet fordítunk az aszfaltozás során felhasznált alapanyagokra is, hiszen sok esetben hiába a szakértelemmel kivitelezett munka, ha rossz minőségű bitument alkalmaztak, emiatt rövid időn belül megjelenhetnek a kátyúk, és a különböző súlyosabb úthibák, amelyek a munkálatok újbóli megkezdését eredményezik.

Keressen minket bátran elérhetőségeinken, aszfaltozást országosan vállalunk!

Aszfaltozunk Budapesten is!

Aszfaltozunk Budapesten is! Beszakadt járda, repedezett felület, egyre szaporodó kátyúk, pár év után leamortizálódott utak? Az aszfaltozás minősége nagyon változó Budapest szerte, ezt mindenki tudja, aki rendszeresen közlekedik autóval, kerékpárral az utakon vagy akárcsak elindul sétálni.

A minőségileg kivitelezett aszfalt megléte nélkülözhetetlen a nagy kiterjedésű, sűrűn lakott, korszerű infrastruktúrával rendelkező városokban. Ezek közé tartozik Budapest is. Az igényes úthálózat biztosítja azt, hogy a közlekedés gördülékeny, balesetmentes legyen. Egy színvonalas aszfaltozás megelőlegezi a későbbiekben, hogy az utakat kevesebbszer kelljen karbantartani, felújítani, ezzel párhuzamosan pedig kevesebbet kelljen költeni.

Keressen minket bizalommal budapesti aszfaltozáshoz kapcsolódó szolgáltatásainkért és bízzon meg egy profi csapatot útépítéssel. Mi tudjuk, hogy a megfizethető árak és a lelkiismeretesen elvégzett munka mindegyike fontos szempont, ezért ezeket minden esetben teljesítjük is.

Elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és kérhet árajánlatot budapesti aszfaltozásra!

Aszfaltozás Budapesten: a hengerelt aszfalt és előnyei

Aszfaltozás Budapesten: a hengerelt aszfalt és előnyei Az aszfaltozott útfelület jól ismert dolog Budapesten, mégis nagy különbségek lehetnek aszfalt és aszfalt között. Miről ismerhető fel egy minőségi aszfaltozás? A jól aszfaltozott út sima, egyenetlenségektől mentes, nincsenek rajta hepehupák, amik fölösleges kényelmetlenséget okoznak az arra közlekedőknek.

Aszfaltozás Budapesten? Erre gyakran szükség lehet, de melyik technikát célszerű választani? A hengerelt aszfalt egyike a legelőnyösebb megoldásoknak. Ezzel a technikával egyszerre lehet időt és pénzt is spórolni. A hengerelt aszfalt olcsó megoldás, ugyanakkor nem húzódik el az elkészítése, az utolsó simítások után már azonnal lehet is terhelni, használni. Ellenáll a környezeti hatásoknak, nem lágyul meg a magas hőmérséklet hatására, nyári kánikulában sem. Időtálló, nagy teherbírású, pormentes és erős aszfaltot kapunk így. Parkolók, bekötőutak, és járdák kialakításához is ajánljuk.

Keressen minket aszfaltozáshoz Budapesten! Elérhetőségeinken minden információt megadunk szolgáltatásainkról!

Kedvező aszfaltozás árak és magas minőség? Igen!

Kedvező aszfaltozás árak és magas minőség? Igen! Az aszfalt mindenütt ott van, ahol szükség van megbízható útburkolatra. Városokban, falvakban, utcákon és parkolókban mindenhol hasznos ezzel az anyaggal dolgozni. Ennek a megoldásnak sok előnye van, többek között az aszfaltozás ára is nagyon kedvező.

Ez a jutányos ár ugyanakkor megbízható minőséggel is párosul, ezért nem kell csak azért az aszfaltozás mellett dönteni, mert az ára meggyőző. Kis költségvetésű projektek alkalmával a vállalkozóknak meg van kötve a keze, sokszor kénytelenek a silányabb alapanyagokat, eszközöket megvásárolni és használni csak azért, mert ezzel nem lépik túl a keretet. Az alacsony aszfaltozás árakat nem kell előnyben részesíteni csak azért, hogy kompromisszumot kössünk. Rendkívül meggyőző az ár-érték arányuk, így hosszú távon lehet rájuk építeni.

Keressen minket bizalommal, ha aszfaltozáshoz keres megbízható partnert, és vegye igénybe kiemelkedő színvonalú szolgáltatásainkat! Lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg többet az aszfaltozás árakról is!

Az aszfaltozás árak nálunk igazán jutányosak!

Aszfaltozás jó áron! Az utak minőségét a burkolatuk jellege adja. Kiemelt jelentősége van annak, hogy miből és hogyan készül az autópálya, úttest vagy mellékút. Éppen ezért az aszfaltozás színvonala a mérvadó, de természetesen az ára sem mellékes. A megfelelő ár-érték arányra kell törekedni, és olyan céget keresni, ahol mindezt teljesítik.

Aszfaltozás jó áron? Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe kiváló színvonalú szolgáltatásainkat aszfaltozásra vonatkozóan! Mart aszfalt vagy hagyományos aszfaltozás, amit keres? Mindkettőben tudunk segíteni, kisebb és nagyobb kiterjedésű területen egyaránt számíthat szakértelmünkre. Az aszfaltozás szerintünk összetett dolog, minőség szempontjából mindenképpen. Nemcsak szépnek kell lennie, sima, sérülésmentes felülettel kell rendelkeznie, de az is fontos, hogy tartós és biztonságos is legyen.

Versenyképes díjszabással végezzük munkánkat, így érdemes minket választania, ha útépítéshez keres megbízható partnereket! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és válassza az aszfaltozást jó áron!

Aszfaltozás jó áron!

Az aszfaltozás árak nálunk igazán jutányosak! Az olcsó szolgáltatásokban sokan nem bíznak, mondván, hogy annak bizonyára a színvonala is alacsony. Mi vagyunk azok, akik képesek megcáfolni, hogy ez nem így van! Aszfaltozás áraink valóban igazán alacsonyak. Tegyen minket próbára, vegye igénybe szolgáltatásainkat, és aszfaltoztasson kedvező áron!

A jutányos aszfaltozás árakhoz ugyanolyan meggyőző minőséget is kínálunk. Igyekszünk minden szolgáltatásunk árát megtartani azon a minimumon, ami nem megy a minőség rovására és mindemellett továbbra is kiváló alapanyagokkal, megbízható munkagépekkel és lelkes kollégákkal dolgozni. Vállalunk aszfaltozást kis méretű területen is, így nemcsak utak, parkolók aszfaltozásához hívhat minket, de akár néhány négyzetméteres területek burkolásához is!

Tájékozódjon weboldalunkon, és keressen minket bizalommal kézi vagy gép aszfaltozáshoz egyaránt! Magánszemélyeknek ugyanúgy rendelkezésére állunk, mint vállalkozásoknak, és minden esetben kedvező aszfaltozás árakat biztosítunk!

Aszfaltozás jó áron és kiváló színvonalon!

Az aszfaltozás árak nálunk igazán jutányosak! Az aszfalt alapvetően ásványi anyagok és bitumen meghatározott keverékének az összessége. Az aszfalt telepítésének és fajtáinak megvannak a maga típusai, így készülhet marással vagy öntéssel is, lehet az aszfalt érdesített homokaszfalt, drénaszfalt vagy masztixaszfalt, de utántömörödő burkolat is. Az aszfalt típusát meghatározza, hogy hová kerül, mire használják vagy az ára is mérvadó lehet.

Minőségi aszfaltozás jó áron? Amennyiben még nem talált olyan partnert, aki meggyőzően tudná ezt a megbízást teljesíteni, tegyen velünk egy próbát! Árajánlatunk és referenciáink magukért beszélnek! Gondoskodunk arról, hogy az aszfaltozás jó áron, rövid határidővel, valamint kifogástalan minőségben kerüljön kivitelezésre!

Garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz a teljesítményünkkel, és olyan aszfaltot kap majd a bizalmáért cserébe, mait még évek múltán is biztonsággal használhatnak a járókelők. Keressen meg minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot aszfaltozásra!

Aszfaltozás Budapesten: A nyári forróság megviseli a fővárosi utakat is!

Aszfaltozás Budapesten: A nyári forróság megviseli a fővárosi utakat is! A nyári forróság és az állandó autóforgalom igencsak megviseli a fővárosi utakat, amelyeknek javításáról fontos, hogy gondoskodjanak az önkormányzatok vagy a hatóságok, ugyanis a kátyúk nemcsak fokozottan balesetveszélyesek, hanem a személygépjárművekben is komoly károkat okoznak. Ha Ön is szeretne odafigyelni az utak állapotára, és környezetében már érkezett panasz az utak állapotára, ne várjon tovább, válassza az aszfaltozást Budapesten is!

Az aszfaltozás Budapesten azonnal megszünteti a kellemetlen és előnytelen látványt nyújtó úthibákat, így az autós forgalom újra biztonságban birtokba veheti az adott útszakaszt. Mivel tisztában vagyunk a nyári időszak viszontagságaival, fontosnak tartjuk, hogy minőségi alapanyagot használjunk fel az aszfaltozás során, így nem jelentkezhetnek úthibák újra, rövid időn belül.

Ha felkeltette érdeklődését az aszfaltozás Budapesten, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

A nyár alkalmas időpont az aszfaltozáshoz Budapesten!

A nyár alkalmas időpont az aszfaltozáshoz Budapesten! Nyári időszakban nemcsak az építkezések és a különböző ingatlanfelújítások dübörögnek, hanem az úthibák helyreállítása is, nem véletlenül, ugyanis a csapadékos, fagyos időszak igencsak megviseli az aszfaltot, ezért mindig gondoskodni kell a javíttatásról. Ha Ön is szeretné megalapozni a biztonságos közlekedést a fővárosban, keressen minket aszfaltozásért Budapesten!

Az aszfaltozás Budapesten minden szempontból magas színvonalat képvisel, korszerű, megbízható alapanyagokkal dolgoznak szakembereink, amiket rövid időn belül fel tudnak vinni a hibás útvonalra, köszönhetően a szintén modern berendezéseinknek. Mivel a fővárosról van szó, igyekszünk a lehető leghamarabb biztosítani az aszfaltozást Budapesten, hiszen, minél több idő telik el, annál elhanyagoltabbá válik a felület,ez pedig akár további munkálatokat is jelenthet.

Használja ki a nyári időszakot, vegyen igénybe aszfaltozást Budapesten, ehhez bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Megbízható aszfaltozás Budapesten az autózható utakért!

Megbízható aszfaltozás Budapesten az autózható utakért! A fővárosban sajnos nem mindenhol egyenletes az infrastruktúra színvonala, mert az utak kiépítettsége, illetve állapota nagyon eltérő. A belvárosban és a külső kerületekben is sok olyan terület található, ahol régi, sérült útburkolat veszélyezteti a biztonságos közlekedést. Ami még ennél is rosszabb, hogy találkozni viszonylag új, de a hozzá nem értés következményeként már most használhatatlan utakkal is. A felpúposodott, repedezett, kátyúkkal teli aszfalton gyakorlatilag képtelenség biztonságosan haladni.!

Az aszfaltozást Budapesten meglehetősen sok cégre rá lehet bízni, nincs hiány az ilyen szolgáltatásokból, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy legalább ugyanilyen sokféle az elvégzett aszfaltozás minősége. Ahhoz, hogy a budapesti úthálózat állapota és színvonala ne romoljon tovább és ne készülhessenek megbízhatatlan utak, az kell, hogy a budapesti aszfaltozást lelkiismeretes szakemberekre bízzák.

Amennyiben ilyen céget keres aszfaltozáshoz Budapesten, ne késlekedjen, hanem lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Építsünk együtt járható utakat a fővárosban!

Aszfaltozás Budapesten kerékpárutakhoz is!

Aszfaltozás Budapesten kerékpárutakhoz is! Számtalan országban jól kiépített kerékpárutakkal találkozhatunk, ám ez sajnos nem igaz Budapestre; a legnagyobb jóindulattal sem jelenthetjük ki, hogy a kerékpárosok mindenhol kiépített utakon tudnak közlekedni. A belvárosban és a külvárosban egyaránt rossz a helyzet, ami azt eredményezi, hogy a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak a legtöbb helyen ugyanott kell haladniuk, és ez számtalan balesetveszélyes helyzetet szül.

Cégünk a parkolók, sztrádák és mellékutak mellett szívesen közreműködik kerékpárutak kiépítésében is, így budapesti aszfaltozással kapcsolatos tevékenységünk igazán szerteágazó. Keressen fel minket bizalommal, ha olyan céggel szeretne dolgozni, akik minden tekintetben profik, és komolyan veszik a rájuk bízott munkát! Budapesti aszfaltozáshoz mi vagyunk a legjobb választás; garantáljuk, hogy nem fog csalódni a teljesítményünkben kerékpárutak kivitelezésével kapcsolatban sem!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését szolgáltatásaink iránt, azonnal kapcsolatba léphet velünk, és részletes tájékoztatást kérhet a budapesti aszfaltozásról!

Járhatatlan útvonalak Pest megyében? Az aszfaltozás megoldást nyújt!

Járhatatlan útvonalak Pest megyében? Az aszfaltozás megoldást nyújt! Ha az ember Pest megye különböző településein megfordul, tapasztalhatja, hogy nem egy útvonal állapota hagy némi kívánnivalót maga után. Ez nemcsak az összkép szempontjából előnytelen, hanem a közlekedés miatt is, hiszen ezeken a területeken nagyobb az esély arra, hogy a rossz állapotú utak miatt a gépjármű szerkezete sérül, ráadásul ilyen körülmények között a közúti balesetekre is nagyobb az esély. Ha Ön nem szeretne tovább kockáztatni ezeken az útvonalakon, és orvosolná a problémát, válassza az aszfaltozást Pest megyében!

A Pest megyei aszfaltozás kivitelezésével az autósok biztonságosan közlekedhetnek az adott útvonalon, így semmilyen kár nem érheti őket. Mivel rengeteg panasz érkezik a Pest megyei településekről is az utakat illetően, a legfőbb célunk, hogy az aszfaltozást minél rövidebb határidőn belül biztosítsuk, így a jövőben megszűnhetnek a jogos panaszok az autósok részéről.

Teremtsen élhető környezetet, aszfaltoztasson Pest megyében, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Szolgáltatások

Munkáinkból


Elérhetőségeink

E-mail: jozef@aszfaltutepitokft.hu
Mobil: +36 (70) 322 8659
Web: aszfaltutepitokft.hu
Forduljon hozzánk bizalommal!

Kátyúzás